stinky?..

hallo!
 
jag sitter här och försöker samla ork till att skriva över svenskan till datorn.. HATAR läxor!..
idag lyckades iaf jag försova mej så jag missade bussen och fick ta en annan och kom lite sent men det gjortde inte så mkt! ;) vi hade brandövning idag också men alla i våran klass visste om det så vi hade på oss jackorna och väntade in att alarmet skulle börja "tjuta" men vi satt ch pratade och hörde plötdligt en låg röst säga "detta är ett brandalarm, lämna skolan" eller nånting sånt, vi hörde de ju knappt!? bra om de skulle börja brinna och vi inte märker nånting?..

de va även nått pucko som hade slängt stinkbomber inne på skolan idag så alla gick och höll för antiktet och höll på att spy! så jävla omoget! de är inte första gången heller.. aja hoppas folket som tydligen inte har mkt till liv skärper sig..! de stank iaf inte i vårat klassrum så vi sprang dit och kunde iaf andas normalt..

nej, nu måste jag göra klart svenskan.. HATA HATA HATA! bloggar mera ikv!;)


jag sprang (y

så nu sitter jag nyduschad äntligen! det gick super i stallet, mkt nöjd :)

när jag kom hem bytte jag om lite snabbt och skulle äta "midda" när thereses klasskompisar kom och våldsgästade oss! kul att bli sedd som ett skabbo sen (y jaja, de kan jag leva med :) nu ska jag äta nudlar som therese har gjort! mumms..

justja! jag va fan ut och sprang när thereses kompisar hade gått, de va häärligt! men therese fick ont i ryggen mitt på gångvägen så jag va tvungen att gå på hennes rygg å fan va de knaka (y aja! godnatt ^^

kallt ute nu..

heej! sitter och äter sallad nu och försöker peppa mej själv att åka ner till stallet för att rida lite.. dock går inte det så bra!
de hjälper ju inte direkt att det är så jävla kallt ute heller..! aja ska snart ta mej ork att gå ner och göra lite nytta.

idag när jag skulle hem från skolan fick jag först sitta och vänta på bussen hur länge som helst i kylan sen åkte en bil förbi och dom i bilen vevar ner rutan och säger nånting medans de fortfarande åker lite sakta men jag hade musik i öronen så jag hörde ingenting och orkade inte bry mej heller, jag såg bara att de va nån som satt i ens knä och alla i bilen glodde och hade ett stort smile på läpparna(?) har ingen aning om vem de va men aja..

nu ska jag äta lite mer sallad sen pallra mej ner! :)

jag älskar agnes, glöm inte de! :)


herregud.

hallo! nu har jag äntligen fått igång en blogg :) hoppas att någon iaf kommer att läsa den?.. 

jag kom iaf nyss in från att jag åkt longboard med min syster som sprang! ramlade faktiskt aldrig, även fast de blev lite vingligt där en stund (y

vi hade bara en lektion idag och de va as härligt, vi samde bara soms där vi jobbar om islam för tillfället. vi hade även sovmorron till halv 10 och slutade klockan halv 12 naajs! Jag och sofie stannade kvar och åt lunch på skolan och sen satt vi och pratade och planerade lite inför helgen! peppp!
vi gick även till fiket efter någon timme(?) och köpte en muffins och en klubba. sen åkte vi hem vid typ 2 elr nått.


nu ska jag iaf göra mej klar och försöka plugga lite på bakterier, kuul.. ne men godnatt! ;)


RSS 2.0